Nämä SOPIMUSEHDOT, TOIMITUSEHDOT ja REKISTERISELOSTE ovat voimassa 10.12.2017 alkaen.

Lue ehdot rauhassa ennen ostopäätöstä. Hyväksymällä ehdot, sitoudut ehtoihin ja yritys toimittaa tilaamasi tuotteet ehtojen mukaisesti.

Verkkokauppa

Henrin #SALI
(TFW Tampere Oy)

Y-tunnus: 2685809-9
Pyhäjärvenkatu 1 B 12
33200 Tampere

Kauppa myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin, käyttämällä toimitustapana sähköpostia (SÄHKÖPOSTI) ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Valtaosalla etämyyntituotteista on tavallisesti 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus ei koske palvelusopimuksia (eli mm. jäsenyydet, salikortit, tutustumiskortit, liikuntapalvelut, yksilöohjaukset) eikä digitaalisia palveluja (eli mm. ravintovalmennus, verkkovalmennus, harjoitteluohjelmat), ks. "Tuotteen toimittaminen" ja "Etämyynti ja peruuttamisoikeus". Vapaa-ajan palvelu, joka on sovittu tietylle ajanjaksolle sekä rajatulle osallistujamäärälle, toimitetaan palvelun sisällön mukaisesti. Etämyyntinä ostettua vapaa-ajan palvelua ei voi peruuttaa eikä rahoja palauteta.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin.

Tuotteen toimittaminen

Palvelujen toimittaminen aloitetaan heti tilausvahvistuksen jälkeen. Hyväksymällä sopimus- ja toimitusehdot, annat hyväksynnän sille, että tilaamasi palvelun suorittaminen aloitetaan välittömästi. Tällöin luovut etämyyntiä koskevasta 14 päivän peruuttamisoikeudesta ja palvelusopimuksen peruuttamiseen sovelletaan alempana eriteltyjä ehtoja (ks. etämyynti ja peruuttamisoikeus).

Digitaalisen palvelun suorittaminen aloitetaan heti tilausvahvistuksen jälkeen. Hyväksymällä sopimus- ja toimitusehdot, annat hyväksynnän sille, että tilaamasi digitaalisen palvelun suorittaminen aloitetaan välittömästi. Tällöin luovut etämyyntiä koskevasta 14 päivän peruuttamisoikeudesta. Digitaalisen palvelun tilaamista ei voi täten peruuttaa eikä rahoja palauteta.

Vapaa-ajan palvelu, joka on sovittu tietylle ajanjaksolle sekä rajatulle osallistujamäärälle, toimitetaan palvelun sisällön mukaisesti. Etämyyntinä ostettua vapaa-ajan palvelua ei voi peruuttaa eikä rahoja palauteta.

Etämyynti ja peruuttamisoikeus

Palvelusopimukset

Palvelusopimusten (mm. yksilöohjaus, pt-palvelut, liikuntapalvelut, salikortit, jäsenyydet, tutustumiskortit) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan palvelusopimuksen tekemisestä. Palvelusopimus syntyy, kun asiakas on tehnyt tilauksen ja saanut tilausvahvistuksen. Jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan pyynnöstä ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista, asiakkaalta peritään peruuttamisen johdosta palvelun käytön ajalta palvelun tuottamisesta aiheutuneina kustannuksina kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta, kuitenkin aina vähintään 25€. Peruuttamisoikeutta ei sen sijaan ole, kun palvelu on kokonaan suoritettu ja asiakkaalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta tällaisessa tilanteessa.

Vapaa-ajan palvelut

Peruuttamisoikeus ei koske vapaa-ajanpalvelua, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi  kuten esimerkiksi koulutus- tai urheilutapahtumat ja kurssit (esim. Kunnon Talvi-, Kunnon Kevät-, Kunnon Syksy -kurssit, Kesäkurssi, Tekniikkakurssi).  

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palvelujen (mm. verkkovalmennukset, ravintovalmennus, harjoitusohjelma) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan kyseistä palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä. Sopimus syntyy, kun asiakas on tehnyt tilauksen ja saanut tilausvahvistuksen.

Asiakkaalla ei kuitenkaan ole peruuttamisoikeutta silloin, jos palvelun suorittaminen aloitetaan asiakkaan suostumuksin ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Suorittaminen aloitetaan heti tilausvahvistuksen jälkeen ja digitaalinen palvelu toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Yritys ei vastaa asiakkaan itsensä ilmoittamien tietojen oikeellisuudesta ja asiakkaan on huolehdittava tilatessaan oikeat yhteystiedot tilauksen toimittamista varten.



Maksutavat

Henrin #SALI-verkkokaupassa voit maksaa pankkien verkkomaksuna tai luottokortilla. Verkkomaksuissa ja luottokorttimaksuissa palveluntarjoana toimii Checkout Finland Oy.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Svea Ekonomi


Lasku
Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla.
Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen.
Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi
sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14
päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen
viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.
Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat
perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.
Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin
Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi
pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne
allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit
maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.
Voit tutustua etukäteen luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset
eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.
Maksa osissa Erämaksulla
Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä.
Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen.
Rekisteriselosteemme löydät täältä. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista
vaihtoehdoista.
Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan
kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja
käyttämättömältä luottoajalta.
Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset
eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.
Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston
sivuilta https://www.kkv.fi/ tai luottosopimuksestamme.
Yhteystiedot ja asiakaspalvelu
Mikäli sinulla on kysymyksiä Laskuun tai Erämaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 09
4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.
Svea Ekonomi / Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1 a
00180 Helsinki

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Huom! Luottokortilla maksaminen tulee verkkokauppaamme käyttöön lähiaikoina.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Puhelin (arkisin 10:00-15:00) : 0445629117

email: info@henrinsali.fi


Ostaessasi verkkokaupasta tuotteen/palvelun, olet Henrin #SALI:n (TFW Tampere Oy) asiakas ja sitoudut noudattamaan näitä asiakkuusehtoja/sopimussääntöjä. Lue ehdot huolella ennen ostopäätöstä.


ASIAKKUUSEHDOT/SOPIMUSSÄÄNNÖT: Henrin #SALI (TFW Tampere Oy)

1. Asiakkuuden kesto. Asiakkuudet ja kurssit ovat ostetusta tuotteesta/palvelusta riippuen voimassa joko toistaiseksi tai määräaikaisesti. Toistaiseksi voimassa oleva asiakkuus on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan 1kk irtisanomisaikaa käyttäen. 10x-kortti voimassa 6kk ostopäivästä. 30xkortti voimassa 9kk ostopäivästä. Määräaikainen asiakkuus on voimassa sopimuksen mukaisen määräajan eikä asiakkuutta voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

2. Asiakkuuden päättäminen. Toistaiseksi voimassa oleva asiakkuus on voimassa toistaiseksi kalenterikuukausi kerrallaan 1kk irtisanomisajalla. Kun irtisanominen tehdään viimeistään kuluvan kuukauden viimeinen päivä, on toistaiseksi voimassa oleva asiakkuus voimassa vielä seuraavan kuukauden loppuun asti. Määräaikainen 12kk asiakkuus on voimassa määräajan 12kk jatkuen automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana 1kk irtisanomisajalla, ellei asiakas erikseen päätä asiakkuutta 12kk määräajan loppuun erillisellä ilmoituksella. Määräaikainen 6kk, 90pv kortti sekä 30pv kortti ovat voimassa nimensä mukaisen määräajan eikä niitä tarvitse erikseen irtisanoa. Jos asiakas haluaa purkaa 12 kk jäsenyyden kesken sopimuskauden, on hän velvollinen maksamaan sakkomaksun sopimuksen ennenaikaisesta irtisanomisesta. Sakkomaksu muodostuu siten, että käytetyiltä jäsenyyskuukausilta maksetaan erotus, ei määräaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan asiakkuuteen.

3. Merkittävät ja ennakoimattomat elämäntilanteen muutokset. Kuluttaja-asiamiehen linjauksen mukaisesti merkittäviä ja ennakoimattomia elämäntilanteen muutoksia ovat mm. pitkäaikainen sairastuminen, vammautuminen ja työttömyys ja ”näissä poikkeuksellisissa tilanteissa kuluttajalla voi, tapauskohtaisen harkinnan tuloksena, olla pätevä peruste lopettaa sopimus ennenaikaisesti” (Kuluttaja-asiamiehen linjaus, 2016). Näissä tilanteissa asiakkaalla on mahdollisuus päättää asiakkuus 1kk irtisanomisaikaa noudattaen, ilmoittamalla siitä info@henrinsali.fi sekä toimittamalla todistus (esim. lääkärintodistus), josta ilmenee irtisanoutumisen peruste.

4. Asiakkuus on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Asiakkaan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Asiakkaan täytyy olla täysi-ikäinen tullessaan salin asiakkaaksi. Salilla otetaan valokuvia ja videoita, joita voidaan käyttää markkinoinnissa.

5. Maksut. Asiakas saa haluamastaan tuotteesta tai palvelusta laskun, joka maksetaan laskussa merkittyyn eräpäivään mennessä. Asiakkaan täytyy ilmoittaa, jos hän haluaa käyttää laskun maksamiseen esim. liikuntaetuutta, joka vaatii laskun manuaalista muokkaamista. Eräpäivän ylittänyt avoin lasku estää automaattisesti tuntien varaamisen. Eräpäivän ylittäneet laskut, joiden maksusuorituksesta asiakas ei ole kirjallisesti sopinut, voidaan lähettää perintätoimistolle perittäväksi.

6. Tuntien varaus. Asiakas varaa aina etukäteen paikan tunnille tuntivarausjärjestelmän (WODconnect) kautta. Asiakkaan täytyy perua osallistumisensa heti esteen ilmettyä joko itse tai tekstiviestillä numeroon 0445629117. Jos peruuttamattomia varauksia on kolmenkymmenen (30) päivän aikana kolme (3) kappaletta tai enemmän, niin varausoikeus tunneille sulkeutuu. Varausoikeus palautuu, kun henkilö ottaa yhteyttä ja pyytää varausoikeuden palauttamista. Tällä pyritään mahdollistamaan kaikille halukkaille pääsy tunneille.

7. TFW Tampere Oy pidättää oikeuden väliaikaisesti muokata tuntitarjontaa kysynnän ja resurssien mukaan esim. pyhäpäivien yhteydessä, huomioiden aina mahdollisuuden toteuttaa suunniteltua harjoitusohjelmaa. 8. Harjoittelu tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Asiakas on velvollinen itse huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta. TFW Tampere Oy ei vastaa asiakkaan henkilökohtaisesta omaisuudesta.

Henrin #SALIn (TFW Tampere Oy) asiakasrekisterin seloste

Rekisterinpitäjät  
TFW Tampere Oy (y-tunnus 2685809-9)
Pyhäjärvenkatu 1 B 12 33200 Tampere Puh. 0445629117 / sähköposti: info@henrinsali.fi

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt

TFW Tampere Oy Henri Aaltonen, yrittäjä puh. 0445629117 / sähköposti: info@henrinsali.fi

Rekisterin nimi  TFW Tampere Oy:n asiakasrekisteri.  

Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus  
Asiakasrekisteriä käytetään henkilötietolain ja kulloinkin voimassaolevan muun lainsäädännön mukaisesti asiakkuuden ylläpitämiseen, sisältäen tuntivaraukset, laskutuksen ja tiedottamisen.  
 
Rekisterin tietosisältö  
Etu- ja sukunimi Osoite Sähköpostiosoite Puhelinnumero Ostetut palvelut, asiakkuudet ja tuotteet Varaustiedot Laskutustiedot  
 
Säännönmukaiset tietolähteet  
WODconnect -järjestelmä, johon henkilö on oma-aloitteisesti ilmoittanut henkilötietonsa ja luonut käyttäjätilin sekä verkkokauppa.  
 
 
Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa TFW Tampere Oy:n puolesta perintää suorittaville sopimuskumppaneille sekä tahoille, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille markkinointitarkoituksiin.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.  

Rekisterin suojauksen periaatteet  
Sähköisessä muodossa olevat asiakasrekisterin tiedot ovat salasanojen ja tietoturvaohjelmien avulla suojattu. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot ovat tilassa, johon asiattomilta on pääsy estetty.  
 
Asiakastietoja koskevat asiakkaan oikeudet  
Henkilöllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Henkilöllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.